torsdag 1 april 2010

Ni kan skratta om ni vill

I fredags var det häng på skolan. Det var kameror överallt (som vanligt när det är fotoelever som samlats på samma ställe),korttrick, golvläge, ekologiskt vittvin, kebabdans och jammande i västersalen. Mys!


På lördagen var det brottom brottom till systemet (som stänger tre), dagens första macka på Café Valvet och sen en titt på Frasses utställning på Sigtuna kulturgård.
Sen på kvällen tog Oskar och jag oss till Hallonbergen för att hänga med Peter och Rania som återvänt från en månad i Kenya där Peter gjorde sitt fotoprojekt.
Det bjöds på kikärtsgryta, kaffelikördrinkar som var asgoda, Margaritasdrinkar som inte var lika goda (de smakade mest som havsvatten med sprit i eftersom både Peter och Rania hade tagit på sig ansvaret för att hälla i salt utan att veta att de andra redan fixat det), lakrisshots, intressanta anekdoter från deras resa, sjunga och översätta engelska låtar till svenska (nått som ofta händer när man leker med Peter) och massa skratt.
Vid 4 tiden hade tröttheten och alkoholen tagit ut sin rätt på Peter (som likt som Rania skulle upp och jobba dagen efter) så jag och Oskar började vår tre timmar långa resa hem till Oskar med massa förvirringar p.g.a. sommartiden och flera roliga möten efter vägen. Vi träffade på ett par som hade varit på fest på KTH och hade med sig ett gigantiskt gosedjur vid namn Racer som de hade snott från nån på festen. Den såg ut som nån skumoch lite elak muminfigur, den var svart med långa öron, var ungefär lika lång som mig, med en gigantisk mage och praktiska ryggsäcksband.
Oskar: "Vafan har ni kidnappat nån KTH-snubbe och gömt honom innuti den här eller?"


Jag är kär i deras fina lägenhet!

Armen i vinkel, blicken i skyn!