torsdag 9 februari 2012

Situation Salta

Just nu sitter jag på min säng på vårat hostel i Salta, som vi förhoppningsvis ska ta oss vidare ifrån imorgon bitti. Vi blev kvar här några dagar längre än planerat eftersom att vägen som skulle ta oss till Bolivia tydligen hade regnat bort. Nu verkar den vara tillbaka igen och vi gör ett nytt försök imorgon, med nya bussbiljetter, "dubbeltrosa" och hopp om framtiden!
För er som undrar så är "dubbeltrosa" ett ännu smartare sätt att förvara sina viktiga papper, pass, usbminnen och annat superviktigt som inte får komma bort vid ett eventuell multi-rån där precis alla ägodelar går förlorade. Du klär helt enkelt på dig två par trosor och i utrymmet som bildas mellan de både tygsnuttarna placerar du dina viktigaste ägodelar och sen är det bara att hoppas att de inte upptäcks vid ett eventuellt kroppsvisiterings-rån. Smart va? *hellre en trosa för mycket än ett pass för lite*

Idag var en sån där dag när vi kände att en klassisk videoblogg skulle vara på sin plats! Så varsegod, Cillan & Frillan rapporterar om det aktuella läget på hostlet i Salta, Argentina, Sydamerika, Världen... Enjoy!
'

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar