tisdag 26 maj 2009

Karkvist kusinträff & Elinferre

Lördag en varm försommarkväll i slutet av maj, ett gäng glada Karlkvistkusiner med sina tillhörande andra halvor, två grillar, medtaget eget dricka och grillbara grejjor, peppo humör, klockan 17.00 hos Stina, Sussie och Wilma!
Det var god välkomstdrink, tipspromenad med frågor om alla medverkande i kusinträffen, grillning, snack, körrebörrevins nostalgi (för mig), lekar: "ge paketet till...", "psykologen" "dra frågan ur en burk och svaret ur en annan", magkrampsskratt, solnedgång, salongsberusning.


Värdparet - Stina & Sussie
Värdtösen - Wilma



Kusinerna


*- Har du någon gång haft en trekant?
- Jag försöker. *

Festen fortsatte sedan vidare för mig till en annan del av Hagaberg, på Norevägen i det röda radhuset bredvid det gula! Elin -festfixaren hade gjort det igen och det var dans på altanen, på stolar, falsksång till Aha - take on me, nostalgitripp med hjälp av Fronda - rullar fram och Jonas och jag var soulmates ännu en gång när det gäller musiken man lyssnade på i högstadiet.

Dilemma: gå naken i en hel månad och leva ditt liv som du brukar eller ha en clown som satt fast på din ena hand ett helt år (du har ingen aning om vad för slags clown det blir)?




Osthyvelsmys








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar