söndag 16 maj 2010

Såporna vi älskade

Igår kväll satt jag och Sofie och kollade intron till massa 90-talssåpor som man tittade på när man var mindre. Så sjukt kul att se igen och det är så himla mycket nostalgi! Vad många såpor man följde då och alla var ju typ precis likadana, precis samma upplägg och oftast lika kassa skådisar. Man fick verkligen flashbacks tillbaka de där känslorna man hade för karaktärerna; killarna man tycke var så snygga att ens förpubertala lilla hjärta dunkade lite extra hårt när de kom i bild (vad många filmer och serier man följde av bara den anledningen), agget mot de elaka personerna och avundsjukan på tjejerna som var snygga och fick hångla med de heta killarna. :)
Sen kollade vi på de två avsnitt av Vita Lögner som fanns att hitta på youtube. Riktigt kul och konsekvenserna av det är att jag haft två av introlåtarna på hjärnan hela dagen och knappast hållt mig från att sjunga på dem. Soffan börjar tröttna nu...
Men ni måste titta!!







Och Rederiet! Kolla bara det söta sättet de visar karaktärerna på, underbart 90! Kommer ihåg att jag ofta tittade på det tillsammans med mormor :)




Skilda världar! Kommer ni ihåg hur mycket man hatade Rebecka? Och hur snygg man tyckte att Mikael och Daniel va?



Nya tider! Jag ville jättemycket vara Anna kommer jag ihåg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar