torsdag 10 december 2009

Backstreet boys och julmarknad

Helgen var typ såhär:
På fredag kväll hade Sebbe, Maggan och jag minifest i Storstugan med alkoholspelen: Pyramiden (Maggans favvo "då vet man att man blir full i alla fall"och Fuck the dealer.
Peppade och dansade loss som fan till E-type (saknade Ewe och Madde då!), Lady Gaga och Backstreet boys – The call.

Ted kom och vi drog till skolan och påvägen sjöng Maggan och jag massa Björn Rosenström, Abba och E-type.
På skolan lyckades vi inte få de inbitna finnarna Mats och Markus att strunta i bastun och istället vara med oss och partaja, så vi va i gymmet utanför bastun och poppade musik så högtalarna knastrade, dansade, lyfte skrot och sjöng med falsk i låtarna.
Spelade the Call massa gånger!
Ted:  ”Vilket fint diadem du har i håret, det skulle passa jättebra på Magda” Hahaha.
Sen kom Sebbe på att han inte tyckte det va kul att va kvar och sa att han skulle bjuda på varsin drink om vi hängde på till Farbror Blå och Maggan tyckte det va en asbra idé, medan jag helst hade varit kvar och dansa ännumera till the call.
Jag tog ingen drink eftersom jag hade börjat må illa utan käkade istället chillinötter som smakade bacon.

























På lördagen kollade jag på Guds tre flickor hela dagen och frossade clementiner
Körde pest eller kolera med Maggan och Stina i köket:
”skulle du helst käka bajs av alla i storstugan eller gå runt naken i ett år?”
Senare på kvällen, när Stina och Maggan hade åkt från Storstugan hem eller på fest, var det typ bara jag och Sebbe kvar i Storstugan och vi gick bort till skolan för att se vad folk hade för sig där, men vi hittade inte en enda människa! Kändes väldigt skumt då det alltid brukar finns någon/några att hänga med där.
Vi drog till Ica istället, hyrde Saw V och tittade på den och käkade kladdkaka (ingen bra film att äta kletigt tilltugg till).  Filmen var inte speciellt bra (vilket jag egentligen förstod från början men det lockade ändå med groteska slaktscener när vi stod där i affären). Det som va bästa med den var nog extra materialet när man fick se hur de gjort alla snuskiga slaktscener med isärsågade armar mellan fingrarna och ner genom armen och annat äckel. Det verkar grymt kul att göra sånna masker och kroppsdelar!


Söndagen bestod av slappande och Sigtuna julmarknad.
Tant Brun, tant Grön och tant Gredelin i sällskap av Herr Blå och pudeln.
Det var många skolklasser som hade stånd där de sålder bullar el liknande. En kille som sålde bullar för sin skolklass hade nog lessnat för längesen på att skrika "kom och köp" utan att få lika bra respons som han hoppats: ”Men kom och köp då jag orkar inte stå här längre!”
En annan kille raggade folk till sin klass marknadsstånd genom att spela gitarr och improvisations sjunga om deras goda lussebullar och att de skulle på skolresa. Sen när vi började prata med dem och lovade följa med till deras stånd och köpa en lussebulle sjöng han om hur snälla vi va som sponsrade dem.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar