måndag 15 februari 2010

En annan typ av disco

I tisdags var det återträff med gamla och nya foto- och konstelever med och en hel del inspirerande samtal. Först förläst en kvinna, som gått konst här på skolan förut, om vad man bör tänka på om man ska starta eget företag. Hon pratade om olika begrepp som åtminstone jag tycker låter otäckt trist och avskräckande från att ha eget företag (ekonomi och viktiga-pappers-tjafs har aldrig intresserat mig) men hon pratade om det på ett sånt sätt som jag antar är väldigt passande för många konstnärsmänniskor som inte är intresserade av alla turer runt omkring det egna företagandet utan som bara vill nå ut med sin konst. Jag inspirerades!
Senare var det massa gamla elever som berättade om vad de gjort efter Sigtuna, vilka skolor de går på nu, vad de tycker om dem och andra intressanta tips och erfarenheter som de delade med sig av.
På kvällen bjöds det på livemusik av konstlinjens band, vin från baren och skön stämning. Det minglades runt och senare när lärarna och många andra hade tackat för sig och gått var vi några tappra festsjälar som fortsatte festen inne i myshörnan med en bärbar cd-spelare och dansiga ben.















BE STUPID for successful living













Cockerspaniel-Peppe

Fina Ingrid med rosetthårspänne

Simon...

Sabina trivs i Niklas famn

Linnéa i fin klänning och fin fotölj

Klurigt att få på cd-spelaren...

Sen kom musiken på och det blev ös

Sen tog plötsligt alkoholen slut och vi gav oss ut på alkoholjakt i tvåans kök..

Där gjorde vi inga fynd men Frasse kom på att han hade Whiskey på rummet

Så festen fortsatte!

Trappsegerdans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar