torsdag 18 februari 2010

Livet är en schlager

I lördags åkte glitter, fjädrar och paljetter på medan olika schlagerdängor pumpades ur högtalarna i Storstugan. Det var nämligen fest med temat schlager! Jag satsade på att vara så guldig jag bara kunde och hade kvällen till ära inhandlat en jätteguldig paljettväst som tyvärr skavde sjukt mycket på innearmarna av alla vassa paljetter. Det problemet fick lösas genom att dansa med armarna upp i luften hela tiden!
Magnus Uggla kikade förbi, lika så en annan typ av Carola och andra glittriga, fjädriga och paljettiga människor eller människor med mycket solpuder och inoljade schlagerben. Vissa kom väldigt oschlager men blev mer och mer schlager (eller bara cirkus) under kvällens gång i takt med att alkoholen spädde ut blodet och smink åkte på, i flera omgångar (hrrrmm Martin och Oskar typ).
Det var smultronbål, dans till bl.a ABBA, Alexander Rydbank, Nanne Grönvall och Magnus Uggla, fylleobcentiteter, fönsterhäng, mousserande vin och korkskjutning, sminkade killar, peruker och massa serpentiner.



Uggla kom och festen kunde börja på riktigt


Hej vi ser likadana ut

Någon har tagit Johans bål ur glaset....

"Nej jah lovaj osch schväj de va inte jah, de va han!"

Happy socks fantaster!


1 kommentar: