måndag 15 mars 2010

Några fina dagar förra veckan

Våren börjar klampa på mer oförsiktigt nu och det välkomnar jag!
Veckan har sett ut lite som sådan:
På tisdagen sken solen (något som sedan visade sig bli ett obligatoriskt inslag varje dag hela veckan) och jag klev upp tidigt (08.30 är tidigt när man kan sova hur länge man vill när man disponerar projekttiden efter eget huvud) och tog mig iväg till studion för att fota mig själv till mitt projekt. Dansade runt i studion och lyssnade på the Shins medan jag testfotade vilket ljus jag skulle ha. På lunchen planerade jag med Hans kvällen då jag och Oskar skulle bli fotade till Hans fotoprojekt om människor som dött på olika sätt. Det ska ha varit en fest som spårat ur och Oskar ska spela knivmördad och jag förtvivlad flickvän som försöker stoppa blodet och skaka liv i honom igen. Dock blev det inget fotande på kvällen för saker kom emellan för Hans, men jag fick ändå finbesök.
Jag såg torr asfalt också! Så himla mycket vårtecken!
Torr asfalt!

Kvällssol genom mitt fönster

Onsdagen var även den en grym vårdag och vi satt på en torr Storstugetrapp och drack kaffe och rökte på förmiddagen med solen i ansiktet! Under dagen va jag hundvakt åt Solveigs dundergulliga hund Svante, så fantastiskt söt hund! Under vår promenad tog jag chansen att inviga min nya "skinn jacka" och det skrek så mycket vår om det.
På kvällen var jag i studion igen för att fota en lärare på skolan som är gravid till mitt projektarbete. Hans assisterade och vi diskuterade relationer medan vi riggade ljuset.

Torr trapp!

När snön börjat smälta undan kryper cigarettberget, som vi så flitigt byggt på i vinter och som täckts av all snö, fram. Det som göms i snö...

Att gå på hundpromenad..

Magda hade ögonen öppna och såg den stora oreangea lappen om att det var fest på bakfickan!

Alla älskar Svante!


På torsdagen var det projektavstämning i skolan och alltså lite schemalagd skoltid vilket kändes fint. Saknar skoldagarna och häng med klassen och att samla på Jörgens alla sköna citat i mitt anteckningsblock.
Dagen skulle också ägnas åt att lära känna de nya foto9 eleverna som vi ska åka till Budapest tillsammans med. Så vid 14 tiden samlades vi och åt prinsesstårta som Jörgen bjöd på och socialiserade. Det bestämdes att det skulle bli lite vinhäng senare på kvällen och vi vandrade iväg till gröna skylten för att göra våra inköp i eftermiddagssolen. 
Vid 17 tiden var det innebandy men det var onormalt mycket folk så det blev innebandy på halva planen och basket på andra. Jag körde basket men låg mesta delen på golvet och krälade och fick x antal bollar i ansiktet, basket är inte en helt ultimat sport för mig men riktigt kul va det!
Sen på kvällen begav vi oss till skolan och drack vin, snackade, satt i myshörnan och spelade gitarr och sjöng bl.a. Håkan Hellström (nu kan du få mig så lätt) och Lars Winnerbäck låtar.

Spegelposing innan skolan


Foto 9 Linnea


 Krefo Peppe

Foto 9 David som gick musiklinjen på Sjövik förra året.



Foto 9 Tora med fin röd basker och väska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar