torsdag 8 oktober 2009

Are we human?

Igår var det forumdag på skolan, vilket den här gången innebar att det var en sömnspecialist som kom och föreläste om sömn. Det roliga var att man efter ungfär en kvart av hans föredrag hörde snarkningar från folk i bänkraderna! Jag tror aldrig jag har sett så många människor på allvar sitta och sova på någon föreläsning. Att det dessutom handlade om sömn gjorde ju inte det hela mindre humoristiskt.
Senare på kvällen bjöds det på indisk trum -och sitarshow som Peter och jag hade fått i uppdrag att fota (analogt). Jag kröp därför runt där på golvet i jakten på den perfekta bilden medan batterier krånglade och filmrullar tog slut så Peppe fick spurta iväg efter nya nere i labbet. Får se vad resultatet blev sen när jag framkallar.
Den här veckan har vi experimentell fotografivecka. Vi ska fota med egengjorda pinnhålskameror och idag har vi solariserat bilder i labbet hela dagen.
Förövrigt är världen sådär himla liten igen. Tjejerna som jag och Anna träffade och hängde några kvällar med i Egypten i våras är typ bästa kompisar med Magda här i Storstugan. Det som gör det hela ännumer sammanträffande är att jag inte tittat på mina Egyptenbilder på flera månader och igår kväll gjorde jag det, nästan samma tid som Magda tittade på en av de tjejernas facebookbilder från den resan och såg och kommenterade att jag fanns med på två bilder där! Skumt.
Nu blir det torsdagsrosé och sen en sväng till labbet igen! Men klockan 21 blir det break för att se dokumentärserien Inlåst.

3 kommentarer:

  1. Hej på dig Sigtunabo från en Pewuz som är avis.
    Jag ville också höra indisk musik och göra allt annat kul som du har för dej.
    Var dock fint att hänga med Borgitta lite i onsdags, det var längesen jag talade med henne.
    När kommer du hem nästa gång? Då måste du komma och hänga hemma hos mej, japp, jag är inflyttad nu! Klart, det finns lite att greja med, men det mesta av mitt bohag står där det ska.
    Helgpussar

    SvaraRadera
  2. Oh vad mysigt! Haha jag hade skitsvårt att komma på vad som förde er samman i ónsdags och jag gissar att Bibbi hade väldigt kul åt sig själv när hon skrev att det var Spriten! Jag ser framför mig hur hon skrattar gott.
    Jag vet inte när jag kommer hem faktiskt det blir nog inte innan vecka 44 iaf. Veckan 45 är det vernissage här på skolan för våran svartvita utställning, 3 november 16.00 på en tisdag. Då måste du komma! Jag ska vara värd! :D Puss

    SvaraRadera
  3. Jag saknar en viss pidiz. Blir lite varm i hjärtat när jag läser om dina upptåg och uppenbarligen fina dagar. Jag saknar verkligen folkhögskole dagarna när jag läser om vad ni har för er.Låter som spännande foto uppdrag och kurser jö. Ja du måste komma hem något under tiden jag är hemma, jag kommer näst nästa fredag vilket är 43. men sen stannar jag ju helgen v.44 också. Om jag bara har råd så kommer jag gärna på folkhögskolevisit. Jag har ingen ny blogg ännu. Bör ta mig i kragen och fixa en nu. Återkommer med address, måste bara hitta en bra domän, det är det som är knepigt. Jag gillar inte blogspot.
    Massa varma höst soliga och bakisfyllda (=illaluktande mähä) kramar

    SvaraRadera