torsdag 22 oktober 2009

En tripp till Sjövik

I tisdags fick jag låna Hans vrålåk för att kunna ta mig till Sjöviks folkhögskola (min var hos pappa som hjälpte den att bli frisk igen efter att den gått sönder i Västerås när jag var påväg tillbaka till skolan efter ett besök i hemtrakterna) och se Antons pop & rock konsert.
Anton öste verkligen på scenen! Han har ett grymt scenspråk och man bli så glad att se honom leva ut på scenen.
Pauline och Jonas var också där för att se Anton och Jansson spela och i fikapausen delade de bl.a. med sig av underhållande anekdoter från en matvaruaffär de var på i New York.
Mys att träffa dem igen också!
När konserterna var slut fick jag en minilektion i roddning och hur man smidigast snurrar ihop en lång sladd för att den ska bli trasselfri.
Efter det var det överraskningskalas för Amanda som gällde.
25 personer klämde in sig på en liten toalett för att överraska med jag må hon leva. Vi stod där ihopklämda och väntade i typ en kvart på födelsedagsbarnet.

Hanna: ”jag vet vi släcker ljuset sen får alla ta på alla” Sen "råkade" komma åt lysknappen.

Amanda kidnappades från sitt chokladbollsbak och fördes med kletiga händer till lägenheten vi var i (iförd ögonbindel) och blev riktigt överraskad när hon öppnade toalettdörren och 25 personer stod packade som sillar och klämde i för fullt med jag må hon leva.

Sen var det:

Äppelpaj och socialisering.

Musiknörderiskämt som inte alltid var så lätta att hänga med i.

Otto berättade om sin tävling om att sticka igenom sina armar genom någons mellanrum mellan arm och kropp när den står med händerna i sidorna. Helt sjukt kul! 10 poäng om man sticker igenom armen och petar i näsan på personen och sen hinner dra ut armen utan att nudda vid personen.

Det berättades massa störda (men roliga) sextävlingar för killar, av killar.

Festivalhistorier, och jag fick chansen att berätta om den där killen på Hultsfred som stoppat upp sin mobil i stjärten så att den fastnade och han sökte hjälp i sjukvårdstältet.

Sen när vi skulle lägga oss tog vi med Antons madrass och övernattade i skolans datasal på våningen där det sägs att en barnmorska spökar om nätterna. Vi såg dock inte till henne..

Vi låg och pratade långt in på natten. Ett välbehövligt snack. Det här med distansförhållande är inte alltid helt enkelt. Fast vilket förhållade är det? Det var i alla fall väldigt skönt att prata ordentligt och sen få somna i hans famn. Att sova sked kan vara det mysigaste jag vet.

Klockan 6 på morgonen vaknade vi av att en städerska öppnade dörren och förskräckt utropade: OJ, här ligger de och sover!
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar