söndag 18 oktober 2009

En Stockholmsnatt

Förfest i Storstugan med äcklig nyhet från systemet: choklad-julmust-öl!

Dans på bordet

Stol som ger vika och låter personen som sitter på den (mig) ramla i golvet med dunder och brak. Hela stolen gick verkligen helt i bitar!

Leka Jag har aldrig (som av någon anledning alltid råkar handla om sex).

När vi precis klivit på pendeln från Märsta mot Stockholm, som tar 40 minuter, blev jag akut kissnödig! Sådär som man bara blir när man har druckit öl och sen vet att man måste hålla sig. Det var helt galet smärtsamt att hålla emot och jag visste inte var jag skulle ta vägen. Att hålla sig en halvtimme till kändes verkligen helt omöjligt och alla försökte hjälpa mig att komma på nått sätt hur jag skulle lösa det.

- Men kissa här på golvet!

- Är det inte nån som har en petflaska?

- Håll ihop benen såhär (Magda demonstrerade) så att kisshålet täcks!

Inget av alternativen kändes lockande och min enda lösning var att hoppa av, kissa och ta nästa pendel.

- Men kissa fort som fan och hoppa på igen! Du hinner!

Sebbe som inte var exakt lika kissnödig som mig men närapå, gjorde sig också startklar för en rekordsnabb fyllekissning på perrongen. När dörrarna öppnades var det tjurrusning in i väntkuren till hejaropen från de lyckliga ickekissnödiga och så fort det bara gick dra ner strumpbyxorna, åt sidan med baddräktsbodyn (som inte går att knäppa upp i grenen) och kissa av bara fan. Knep av kisstrålen i ett desperat försök att hinna med pendeln igen men det var dömt att misslyckas och precis när jag försökte få upp strumpbyxorna gled tåget iväg och kvar stod vi. Men det var det värt! Jag hade inte klarat att hålla mig.

Nästa pendel gick en halvtimme senare och det var bara att slå sig ner och vänta med varsin öl sällskapandes av de andra som också precis missade tåget och skulle in till stan och skaka sina lurviga men någon annanstans än på Paradise.

Väl framme på centralen hade som tur var de andra väntat på oss (vi hade börjat klura på hur vi skulle lyckas hittat till Paradise på egen hand) och vi gav oss iväg ner i tunnelbanesystemet för att ta oss till Slussen.

Men in på Paradise kom vi inte. Det var tydligen en hårt hållen 20 års åldersgräns och Magda var därför inte välkommen in. Efter att Sofie försökt övertala vakten att släppa in henne ändå och vi insett att han inte skulle se mellan fingrarna, åkte vi vidare.

Irrade runt på olika gator och letade efter en annan gayklubb; Club Connection men tydligen fanns den inte där Sofie trodde.

Vi gick till en ”vanlig” klubb där även Magda kom in men vi såg att det inte var mycket folk där så vi betalde inte in oss utan åkte vidare till Gamla Stan till Kattis som tydligen skulle vara en gayklubb (vi hade ju bestämt oss för att gå på gayklubb!) och där gick vi in. Men klubben hade tydligen ändrat profil lite så det var iaf inte för kvällen någon gaykväll.

I baren stod dock en blond transa som vi beställde varsin öl av. Sen vet jag inte vad som hände riktigt men fyllan slog till ordentligt. *Varannan vatten, det finns inget värre än fulla tjejer*De blinkande discolamporna blev plötsligt outhärdliga för mina ögon och benen ville inte riktigt som jag ville.

När jag satt och vilade mig lite inne på toaletten och skrev konstiga sms till Anton, kom Sofie för att kolla hur jag mådde. Och skrax därefter en vakt som beordrade mig att komma ut.

Jag gick med irriterade steg mot utgången där hans vaktkollegor utanför skulle göra en bedömning av mig. Jag fick ställa mig utanför ingångsrepen och han granskade mig. Jag skärpte till mig som fan och kände mig genast piggare när jag hade kommit ut i friska luften.


- Jaha hur mycket har du druckit ikväll då?- Fem- sex öl kanske.

- Jaha, har du kul då?

- Ja

Då tycker jag att du kan gå in och fortsätta ha kul

Jag fick komma in igen! Jag tog mig tillbaka till dansgolvet och svängde mina lurviga upp på scenen och dansade med de andra. Men plötsligt såg jag hur någon pekade på mig och sa: du ska ut härifrån, du är för full! En civilklädd vakt som också stod och dansade hade bestämt sig för att jag inte fick vara kvar längre. Jag fattade ingenting! Jag hade ju fått komma in igen och jag kände mig mycket nyktrare när jag stod och dansade då. Och jag hade inte ramlat eller puttat ner folk från scenen som dansade fult som Magda hade gjort. Det hade stått några killar uppe på scenen som stått och viftat med en arm i luften och Magda hade tyckt att de va så töntiga att hon puttade ner dem och blev förvånad över att hon blev utslängd.

- Jag trodde inte att nån såg att det var jag som puttade!

- Du stod ju och försökte putta ner dem 3 gånger innan de tillslut ramlade ner på några tjejer som blev skitarga på dem!

Vi drog iaf från Kattis när jag inte fick vara kvar och köpte fyllemat och muckade tydligen med Holländare.
Efter mycket letande hittade vi på baren ”Tunnan” som Magda hade följt med nån kille till efter att hon blivit utslängd. Det var en medeltidsbar och där inne satt hon och drack mjöd.

Vi missade sen nattbussen till Märsta med 5 minuter så vi satte oss på Donken för att vänta en timme på 4.10 bussen. På den tiden hann Sebbe klämma i sig 5 hamburgare.

När Sebbe hade avstyrt en svarttaxitur till Sigtuna som Magda (och jag) tyckte lät som en bra idé hoppade vi på bussen och slocknade på två röda, förutom Sebbe som fick hålla Magdas huvud hela vägan så att hon inte skulle ramla ner med det i hans skrev.

I Märsta var det byte till en annan buss och chaffisen hälsade oss "god morgon" vilket känns rätt skevt när man ingte sovit på typ ett dygn.

Fick ett hysteriskt skrattanfall på bussen åt Magdas schitsofrena min när hon pratade om Loka . Kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist! Magkramp och sprutande tårar som blev till gråtattacker för att jag inte kunde hålla isär skratt och gråt.

Klockan 6 fick jag äntligen stupa i min säng!

Magdas bilder:

En föredetta stol kan också bli en bra danspartner

Sammanbiten jagärsåkissnödigattjaghållerpåattdö- minen

Fina tjejer på Kattis


På en buss klockan 6 på morgonen blir vad som helst roligt

1 kommentar: