måndag 20 september 2010

Halvnakna och nakna killar i Prag

Nu kan vi bocka av tre till stader pa varan eurotrip: Prag, Wien och nu Budapest! Min tidsuppfattning ar verkligen helt rubbad, det kanns som jag varit borta sa sjukt lange fast det bara ar drygt tva veckor!

Jag fortsatter med en uppdatering om Prag:

Vi stannade dar i 4 natter och hann med att byta hostel 3 ganger, ingeting att rekomendera!
Det varsta hostelbytet var nar vi hade varit ute pa Karlovy Lazne (som ar central Europas storsta nattklubb med fem vaningar), kommit hem typ halv sju, sovit tva timmar och sen checkat ut for att sen promenera med var packning upp for sa sjukt manga och langa backar for att komma till varat nya hostel Clown and Bards. Vi ville bara lagga oss och sova men fick vanta en timme for att kunna checka in och satt da vid en dator som gav mig ett smarre psykbryt nar den var annan minut stangde av sig eller hangde sig.. Tillslut fick vi antligen paborja varan vandring upp till varat rum, som lag pa sjunde vaningen med massa evighetstrappor.. Val dar uppe fick dock var beloning for allt slit, for det forsta vi sag var ett rum men 35 baddar fyllt med halvnakna killar som lag i sina sangar! Sjukt kul syn for det kandes som vi hade kommit till en mansbordell! Jag klagade inget mer sen... ;)

Den stora nattklubben var forovrigt spannande! Vi gick dock dit pa en sondag sa vi fick inte riktigt se den i sin mest ultimata form men det var fortfarande sjukt mycket folk pa de 4 vaningar som var oppna! ´
Killar utan troja (jag alskar Prag! ;) som hangde fran rackena ovanfor nedersta dansgolvet.
Forst hangde vi med ett stort gang britter och drack ol pa en pub bredvid och sen intog vi dansgolven och hade Elvisdans, fingerknappning- och kysstavlingar.
"And who do you think is the best kisser?"

Pavag hem till hostlet vi 6 tiden bestamde vi oss for att ta Millis pojkvan Toms onskebild och posade topless pa bron med slottet i bakgrunden. Riktiga F-jortisar men kul hade vi! Och jag tror taxichaffisarna ocksa blev glada... :P

Vi va kultiverade ocksa i Prag och gick pa operabalett! Vi sag Carmen och tog ner medelalderna ganska bra i lokalen. Det va en helt okej forestallning men de borde ha tryckt i mer i orkestern!
Gick pa en riktigt bra Salvador Dali utstallning (gillar verkligen den konstnaren!)
Gick gratis guidad tur med en lite for overspelad guide
Vi va pa Tortyrmuseeum och sag massa sjuka tortyrredskap!
Tittade pa astonomiska klockan tillsammans med massa andra "oooo-ande" turister
Jag testade en ABSINTGLASS
Kakade fried cheese och gillade det
Gora mat i det primitiva koket pa hostlet och kaka pa golvet i rummet
Spannande att dela rum med 35 andra manniskor

Hangde i baren pa varat hostel sista kvallen och drack ol for att gora slut pa vara sista tjeckiska mynt, spelade kort, skrev fyllevykort tillsammans, snackade och skrattade.
Efter ett tag sallskapades vi av tva austalienare; Tyson och Johnny a.k.a "Eye infection" som faktiskt led av en ogoninflammation men sag ut att va sa sjukt parokt och hade blivit fragad ett antal ganger om han hade nagonting att salja.. Tyson med truckerkeps och lapppiercing pluggade till lakare. Skona killar och en riktigt skon kvall!

flera oredigerade festbilder typ:
Några ur brittgänget och Ewe under Joshs arm




I bet that you look good on the dancefloor!

Inne på Karlovy Lazne




Operabaletten Carmen!
Hostel life



Tyson!

1 kommentar:

  1. Hah.. låter som ni hann med att göra Prag riktigt ordentligt! :) Men varför alla hostelbyten?

    And yeah.. halvnaket folk är en av fördelarna med att bo i mixed dorms! ;)

    SvaraRadera